23. February 2017

VinterCup for våre yngste

VinterCup for våre yngste

Lørdag 11. februar og søndag 19. februar var det åpninger i en ellers så ganske fullbooket Framohall.
Vi kunne jo ikke la det gå forbi i stillhet, så FK Fyllingsdalen arrangerte VinterCup i Framohallen for våre yngste.

FKF 2009 – VinterCup

Lørdag 11.februar var for jenter og gutter født i 2009. Innendørs cup hvor det sportslige sto i høysete. Lange og gode kamper, hele 2 X 18 minutter og alle lag spilte tre kamper hver. På veldig mange cuper er den totale spilletiden kortere enn en vanlig treningsøkt.
Når vi har så lange kamper og kun to baner til rådighet blir det ikke plass til så mange lag, så det var kun 20 lag med på denne cupen. Og med så mange lag fra FK Fyllingsdalen blir det vel mer riktig å kalle dette en utvidet internturnering.

Lagene som stilte fra G2009 var FKF G2009-1 Varden med to lag, FKF G2009-2 Sælen med to lag, FKF G2009-3 Bjørndalskogen Chima og FKF G2009-3 Bjørndalskogen Ninjago, FKF G2009-4 Lyshovden / Seljedalen med to lag og FKF G2009-5 Løvås som også hadde to lag.
Gjester på guttesiden var Frøya, Gneist, Jadakameratene med Jada Viking og Jada Gull og Søreide som stilte med Søreide Goal Blå og Søreide Goal Hvit.

FKF Jenter 2009 stilte med to lag og hadde besøk av jentene Bønes som også stilte med to lag.

Dommerne var fra våre egen klubbdommergruppe som etter hvert har blitt en relativt stor og veldig flink gruppe.

Alt i alt en strålende lørdag i Framohallen!

FKF 2010 & 2011 – VinterCup

Søndagen etter var for de aller yngste. Da var nemlig førskolebarna, også kalt FKF Knøttene, og førsteklassingene i ilden.

NFF har et prøveprosjekt i Hordaland og et par andre fylker. Prøveprosjektet innbefatter blant annet at det for de yngste spilles tre mot tre i ballbinger på 10 X 15 meter og bruk av såkalte «dukkemål». Etter erfaringene denne helgen tror jeg ikke det er mange som savner 5’er spill for de yngste. Ballen var mye mer i spill og det ble mer involvering av alle spillerne. Og mindre ballhenting for trenerne 🙂

Vi hadde, med veldig god hjelp av trenerne fra jenter 2010 og jenteknøttene, fått montert opp fire ballbinger i Framohallen.

Totalt var det 63 lag innom Framohallen på søndag og det var full sving fra klokken halv ni om morgenen til klokken syv om kvelden.

FKF Knøttene fikk endelig møte lag fra andre klubber som driver med fotball for førskolebarn. Våre egne Knøtter stilte med 12 lag. 10 guttelag og 2 jentelag. De hadde besøk fra Sædalen og Olsvik. Sædalen stilte med 6 lag og Olsvik stilte med 4 guttelag og ett jentelag og begge klubber er veldig klar for å treffe oss igjen!

FKF G2010 stilte med intet mindre enn 12 guttelag. På besøk hadde de tre lag fra Arna-Bjørnar, to lag fra Askøy Fotballklubb, fire lag fra Bønes, to lag fra Fana, tre lag fra Frøya, tre lag fra Kråkenes og to lag fra Skjergard.
For jentene sin del stilte FKF J2010 med to lag og de hadde besøk av to lag fra Kråkenes, to lag fra Frana, ett fra Frøya og ett fra Søreide

Lilla Gorilla kom også på besøk og for de som ikke visste det liker altså han vafler…..

Stemningen i Framohallen var fantastisk denne søndagen. En hel bråte med spente barn som strålte om kapp når de kom i sving og strålte enda mer når de fikk pokalen sin. En ren og skjær vitamininnsprøytning for oss som driver med barnefotball.