07. May 2018

Viktig informasjon til cupkampen mot Brann

På onsdag er det klart for cupfest på Varden og i den sammenheng så er det viktig at alle tilskuere gjør seg kjent med følgende informasjonen knyttet til arrangementet.

Forhåndskjøp billetter om mulig
Voksen 100,-
Barn 50,-

For å forhåndskjøpe billett så følger man linken under og får den tilsendt på mobil. Da får du en QR-kode som vil bli scannet ved porten.

Link til salg av forhåndskjøp;
https://fkfyllingsdalen.ticketco.events/no/nb/e/fk_fyllingsdalen__brann_nm_3_runde

Det er gratis inngang for FKFs medlemmer, men man må komme kledd i lilla spillertrøye (spillere) eller klubbjakke/genser (trener/lagleder).

Oppfordrer tilskuere å reise kollektivt 
Det er svært begrenset med parkeringsplasser på anlegget på grunn av anleggsarbeid. Vi oppfordrer folk til å reise kollektivt. Linje 4, Hesjaholtet-Flaktveit, stopper like ved Varden Amfi.
Det vil være parkeringsmuligheter ved Sælen kirke og Varden skole i tillegg. Gjør oppmerksom på at det er ulovlig å parkere langs hovedveien.
Salg og betaling
Det vil ikke være mulig å kjøpe billett med VIPPS, dette må kjøpes på forhånd i TicketCo eller i døren. VIPPS vil være mulig å bruke i kiosken. Det vil være salg av FKF skjerf og FKF flagg!

Inngang og entre
Det vil være en egen inngang for forhåndskjøpte billetter i TicketCo og FKF medlemmer i klubbklær. Sponsorbilletter benytter seg av samme inngang som FKF medlemmer. For dem som kjøper billetter i døren vil det være 2 egne innganger for dette, men vi oppfordrer til å forhåndskjøpe billetter da dette vil være mer effektivt for publikum. Bataljonen vil få et eget felt inne på Varden Amfi (helt sør mot kirken), men benytter seg av samme inngang som beskrevet over.

Fotografi: Arkiv
Av: Marius E. Pedersen