08. February 2018

OPPDATERT; Ny kunstgressbane på Varden

Arbeidet med den nye kunstgressbanen er endelig i gang! Du har kanskje lagt merke til arbeidet som er påbegynt på grusbanen utenfor Framohallen. Bergen Kommune er ansvarlig for prosjektet med ombyggingen og vi har fått nærmere informasjon fra Idrettsservice.

Nytt danseteppe til ferien

Denne uken kjørte de første lastebilene inn og det vil i noen måneder fremover være en byggeplass på grusbanen. Arbeidet er beregnet til å være ferdig til fellesferien og vi gleder oss til å se den ferdigstilte banen. I denne perioden vil ikke grusbanen være tilgjengelig for bruk.

Økt trafikk på anlegget

Idrettsanlegget på Varden har mange brukere som ferdes, men i tiden fremover vil det også være en del anleggstrafikk og vi ber alle om forståelse for dette.

Nytt dekke på stripebanen også

Bergen Kommune skifter hvert år ut kunstgressdekket på noen av de eksisterende banene sine. I år står Varden kunstgress (stripebanen) på listen for fornying, og arbeidet med denne banen skal etter planen starte i juni. Det betyr at også denne banen skal være klar med nytt kunstgress i løpet av sommeren.

Oppdatert: I disse tider er arbeidet med den nye banen i full gang, men samtidig skiftes også det gamle dekket på Stripen. På lørdag 2.juni kunne arbeiderne på anlegget informere om at det i løpet av denne uken (uke 23) ville det komme flere arbeidere slik at de kan arbeide på begge baner. Da vil de være ferdig med begge banene forhåpentligvis til helgen 16-17 juni.

Fotografi: Arkiv
Av: Marius E. Pedersen