12. June 2018

Målmaskinen Tonje

Etter å ha feid over Sandviken 2 med hele 7-0 og syv forskjellige målskårere tok damene turen til Haugar. Der ble det ett bortepoeng og 0-0 i bagasjen hjem.

I helgen ventet Voss til en tøff og jevn batalje på Amfiet, men damene i lilla tok kontroll fra start og viste hvem som ligger i toppen. Allerede etter 5 minutter fikk Juli Kvamme æren av å være sist på et nydelig FKF-angrep som startet helt bakfra hos keeper Hilde Vebenstad. Etter et drøyt kvarter havnet returen fra et frispark på pannebrasken til Malin Lie som stanget inn 2-0. Når halvtimen var passert var det vår egen kaptein, Tonje Christiansen, som åpnet målkontoen med et nydelig hodestøt! Da stod det hele 3-0 til FKF og underholdningen var stor.

Første omgang var noe av det beste vi har fått sett av FKF i år, og det forteller hvor høyt nivået var før pause. Da lagene kom ut fra pausen var Malin Lie igjen farlig frempå og ordnet 4-0 etter nydelig spill.

Tidligere i sesongen har midtstopperkjempe Sissel Lenvik vist fremragende målform og luftstyrke, men denne lørdagsformiddagen var det en ny hollender som kom flygende. Tonje Christiansen headet inn 5-0 på corner og sikret 3 poeng.
Med dette resultatet er ledelsen til Bryne kun 4 poeng på toppen av tabellen. Neste kamp for damene blir en skikkelig thriller når de drar til Bryne til helgen!

Fotografi: Trond Gausemel (@Hordalandsfotballen)
Av: Marius E. Pedersen