28. May 2018

Målfest i varmen

Varden badet i strålende sol og gradestokken viste godt opp mot 28 grader! På motsatt side ventet Sandviken 2 til det som skulle bli en tropisk formiddag på Amfiet.

Årets varmeste dag
FKF strålte om kapp med solstrålene fra det øyeblikket dommeren blåste i gang kampen. Det var aldri noen tvil om at disse 3 poengene skulle bli igjen på Varden. Damene i lilla skapte sjanser på løpende bånd og kunne med enda mer effektivitet vunnet med enda større sifre, men til slutt stod det hele 7-0 på resultattavlen.

7 forskjellige målskårere
Ikke nok med at det ble kalasseier så var det hele 7 forskjellige (!) målskårere. Målene ble skårt av Katrine Sæd, Lina Forthun, Jeanette Næss Brurås, Malin Hellebø Larsen, Malin Lie, Maren Nilsen og Ine Wedaa. En spiller som ikke kom på skåringslisten, men som skal trekkes frem etter dagens kamp er Silje Blindheim som serverte et flertall med nydelige innlegg og cornere. Hun var sentral ved flere av skåringene i dag. 

Legger press på Bryne
En slik seier med så mange ulike målskårere viser hvilken lagseier dette var! Nå har FKF tatt et grep om 2.plassen på tabellen, oghar lagt litt press på serieleder Bryne som foreløpig er ubeseiret. Neste kamp for damene er søndag 3.juni hvor bunnlaget Haugar venter til en tøff batalje. 

Fotografi: Lars Ove Moen
Av: Marius E. Pedersen