Varden Idrettspark

10.03.2012 – 00:58 ( Sist oppdatert 07.06.2012 – 00:27 )

FK Fyllingsdalen disponerer et av landets flotteste og mest komplette fotball-anlegg i Varden Idrettspark og på Fyllingsdalen Stadion.

Varden Amfi

Klubbens hovedbane består av et toppfotball-godkjent kunstgressdekke og alle nødvendige fasiliteter for toppfotball-arrangement. Blant annet tribune med ca 3 500 sitteplasser og tak, eget VIP-rom og gode kontorfasiliteter.
Varden Amfi eies og driftes av Bergen kommune, men bygging og oppgradering er i stor grad bekostet av Trond Mohn og med FK Fyllingsdalen som eneste bruker.

Ytterligere tre kunstgressbaner på Varden

I tillegg til Varden Amfi består Varden Idrettspark av ytterligere tre kunstgressbaner, hvorav to full-størrelsesbaner og én syverbane. FK Fyllingsdalen er hovedbruker av alle disse baneflatene, men Bergen kommune er eier og ansvarlig for drift.

Fyllingsdalen Stadion

Fyllingsdalen Stadion ligger plassert utenfor Varden Idrettspark, vis a vis Oasen bydelssenter. Banen var tidligere en grusbane, men takket være en sjenerøs gave fra Trond Mohn ble det lagt kunstgress på banen i 2014.

FRAMOhallen

FRAMOhallen er en idrettshall beliggende i Varden Idrettspark. Hallen består blant annet av store aktivitetsflater, i tillegg til styrkerom, aerobicsal, klasserom og kontorer. FRAMOhallen er gitt av Trond Mohn.

Fyllingen Klubbhus

Fyllingen Klubbhus består av to deler: én del som inneholder garderober og toaletter og som eies og driftes av Bergen kommune, og én del som inneholder peisestue, kontorlokaler og to kjøkken og som eies av stiftelsen Fyllingen Klubbhus.