28. May 2018

Klart for cupreprise

Mandag 28.mai er det klart for en slags reprise av 2.runde i NM når Herrer A tar imot Sogndal. I NM ble Sogndal sendt hjem etteren aldri så liten cupbombe, og så er spørsmålet om FKF kan gjenskape bragden mot Sogndal 2.

To tøffe kamper

I de to siste seriekampene har det blitt 4 poeng mot henholdsvis Varegg og Viking 2. I euforien etter Brann kampen ble gamleklubben til Hiep slått 1-0 hjemme på Varden Amfi. En tidlig skåring av Kaspar Sælensminde Bergset var det som skilte lagene.

Etter at nasjonaldagen var feiret så tok FKF turen til Stavanger for å møte Viking 2. Det ble en mer dramatisk og innholdsrik affære. Eirik Kampenes sendte FKF i ledelsen etter en liten halvtime. Like før pause kunne kampen endret seg drastisk da Kjetil Kalve pådro seg sitt andre gule kort og ble utvist. Dermed fikk vertene en mulighet 11 mot 10. Den tok de og etter 50 minutter hadde de snudd kampen og ledet 2-1. Kvarteret før slutt fikk FKF uttelling for god jobbing og sikret 1 poeng da Henrik Nyland sendte ballen i nettmaskene på SR-Bank Arena.

Solnedgang på Varden
Kampen har avspark 19:00 på Varden Amfi og vi håper å se deg på kamp.

Fotografi: Marius E. Pedersen
Av: Marius E. Pedersen