17. November 2018

God FKF-sesong. Og flere spennende personer på vei inn i nye roller

 -Helt ok, er svaret når vi spør FKF-styreleder Kjell Tennfjord hva han synes om de sportslige prestasjonene i 2018.

Sjeldent ordknapp. Men nøkternt som alltid vil mange som kjenner Kjell si. Styrelederen føyer også til at han liker det han har sett på aldersbestemt nivå.

– For her har klubben gjort det bra. Flere kretsmesterskap og to gull og en bronse i Adidas-cup må sies å være godkjent, forklarer sunnmøringen alltid har blikket rettet frem i tid.

FØLG HJEMMESIDEN UTOVER HØSTEN – FLERE SAKER KOMMER MED OPPSUMMERING FOR ALDERSBESTEMT OG SENIORFOTBALLEN.

– Så hva skjer frem mot neste sesong? Noen spennende personer på plass og hvilke roller får disse?

Roger Helland til FKF

– Flere spennende personer på vei inn. Det som foreløpig er spikret er at Roger Helland skal jobbe med satsingslagene våre i forbindelse med hospitering, samarbeid mellom trenere og han skal sørge for å starte en “rød-tråd-tankegang” gjennom hele ungdomsavdelingen.

Roy Pettersen, som har vært i klubben en periode, vil få utvidete administrative arbeidsoppgaver rundt satsingslagene våre. I tillegg skal han arbeide inn mot krets/forbund mht. rapportering (FIKS).

Marius Mosleth, som har vært mange år i klubben, har tatt på seg ansvaret for å arbeide med koordinering/treningsplaner etc. i barnefotballen, mens Børge Haugsdal er ansatt som ny trener for vårt fremadstormende damelag.

– Alt dette blir spennende, mener Tennfjord.

Jakter på de “beste folkene”

Vi har to topplag – kvinner og menn senior som var nær opprykk – vi har et bra juniorlag og godt med gode lag og talenter nedover i systemet. Man er på offensiven over hele linjen. Hvordan oppnår vi dette?

– Vi avhengig av å beholde og få fatt i “de beste folkene”  i sentrale roller både på leder-, trener- og spillersiden. Dette har vi begynt å lykkes med, men fortsatt er det langt igjen, avslutter Tennfjord.
//Haakon