30. June 2017

Fotballskoler på Varden

Mandag til onsdag hadde vi, tradisjonen tro, fotballskoler på Varden.
FKF Talentskolen for 75 gutter og Tine Fotballskole for 47 jenter.

Tre dager hvor Varden badet i sol kun avbrutt av en aldri så liten regndråpe mandag ettermiddag uten at det så ut til å gjøre så mye for barnas del. Den kunne vi leve med etter nettopp å ha slått nedbørsrekord i Bergen.

Over 120 smilende barn som bare ble gladere etterhvert som dagene gikk og en ren vitamininnsprøytning for oss som driver med barnefotball.


Jentene var på Framobanen mens 1. klassingene var på Framo Mini hvor vi hadde tigget opp 3’er baner.
Her ble de veiledet av hovedinstruktør Sabrina og 8 andre jenteinstruktører.
Jentene hadde delt dagen inn i fire mindre økter, med gode pauser imellom. I pausene var det tid for lek med både kjente og nye venninner og frukt og mat.

Bildet til høyre er fra en av jentegruppene i en fruktpause.

 


Guttene hadde sin fotballskole på Stripebanen utenom førsteklassingene som var på Framo Mini hvor vi hadde rigget opp 3’er binger.

Hovedinstruktør her var Jan Marius Ringstad som hadde med seg 12 spillere fra A-laget og vår ungdomsavdeling som instruktører.

Daniel Husa, vår A-lags keeper, tok seg av våre unge keeperspirer med et eget opplegg til dem.

Guttene hadde to fotballøkter i løpet av dagen. En på formiddagen hvor det var forskjellige øvelser og en på ettermiddagen hvor det var fokus på disse øvelsene i spillform.


Onsdag var det pølsefest på både guttene og jentene.
Den havnet riktignok ganske fort i andre rekke da Gilli Rolantsson og Jacob Orlov fra Brann kom på besøk.

Når de kom ble de raskt omsvermet av barna, men når de omsider klarte å brøyte seg frem til Stripebanen stilte barna seg (reletivt) pent i kø for autografer på T-skjorter, i pannen, armen og noen også på magen. Enkelte av barna var teppebombet av autografer når de gikk med et godt smil onsdag ettermiddag.

Klubben håper (og er relativt trygg på) at barna koste seg minst like mye som vi gjorde!
Velkommen igjen neste sommer.