20. November 2018

Flere A-lagsspillere har signert ny kontrakt

FKF er i full gang med å signere nye kontrakter med A-lags spillere. Tidligere denne uken signerte Fyllingsdølene Mathias Raum (1 år), Joachim Sundfør Hatland (2 år) og Tobias Heltne (2 år) på nye kontrakter. Også Andreas Eikum signerer for 1 nytt år.

A-laget trener Hiep Tran er svært fornøyd med at flere viktige spillere er på plass. Tran som har opprykksambisjoner i 2019 er svært entusiastisk over signeringene.

– Kontinuitet viktig

– Signeringen av Mathias representerer en kontinuitet som er viktig for meg, mens Joachim er en perfekt eksponent for måten vi ønsker å spille fotball på, forklarer Hiep.
– Tobias er en spiller som har gått gradene i klubben og i likhet med Mathias og Joachim representerer de både lokal identitet og forankring . Til tross for sin unge alder har Tobias allerede haugevis med erfaring fra 2.divisjon.

– Viktige bidragsytere

De vil alle tre definitivt være viktige bidragsytere for oss kommende sesong, fastholder Hiep.
– Andreas med sin erfaring fra både 1. og 2. divisjon en av våre bærebjelker. Ikke bare er han den beste keeperen i 3. divisjon, men han er også en samlende figur i garderoben og ikke minst den perfekte forlengede arm for oss i trenerteamet, avslutter Hiep.