24. August 2018

FKF-samarbeid med Sport Norge

Klubb-butikken til FK Fyllingsdalen er lagt ned fra og med 15 august. All supplering av utstyr får du heretter hos Sport Norge på Spelhaugen fra 13 september.

Som medlem i FKF, når kontingent er betalt, vil man få 20% rabatt på klubbserien (drakter etc.) og 15% på alle ordinære varer.

Rabattkort for medlemmer gir gode priser!

Rabattkortet gjelder på alle Sport Norge butikker og gjelder alle varer i butikken, med noen få unntak som sykkel- og skiutstyr. Det er FKF som vil levere ut rabatt-kortene. (Men har du betalt kontingent, så vil du likevel kunne handle til rabatterte priser uten rabattkort.)

Butikksjef Carina Hundven i Sport Norge er ansvarlig for klubbsamarbeid. Butikken på Spelhaugen vil overta alt ansvar for drakter og alt utstyr som skal deles ut. De vil ha en egen «klubb-butikk» i butikken.

Hvilke priser vil FKF-medlemmene få?

Prisene vil stort sett være det samme som det har vært i FKF-butikken, sier FKF styremedlem Ferid Bisevac. Det er han som har hovedansvaret for avtalen som er inngått.

Hvorfor gjør FKF dette?

Det er fordi det er bedre mht. logistikk og viktig å ha en samarbeidspartner som kan har større lager og utvalg enn det vi har kapasitet til. Butikken vil trykke tall og logoer på drakter.

Her er et eksempel på hvordan klubb-butikken vil se ut. Her er Bønes IL sin “butikk i butikken”.

Kick-off 13-15 september

Den 13 til 15 september skal et være «kick-off» for alle klubbens medlemmer. Det vi si på alle varer som selges i butikken.

De som har betalt kontingent vil få klubbkort, og det gjør at man kan handle med 15% rabatt hele året.

På «kick-off» får medlemmene hele 25% på alle ordinære varer.

Det vil være «kick off» for FKFs medlem fire ganger i året. Dette blir det mer info om på hjemmesiden.

I fremtiden – trolig i løpet av høsten 2018 – vil klubben bestille nye drakter. Utlevering av drakter og trykking skjer i butikken, i god tid før julecupen. Mer info kommer.

NB: Klubbkolleksjon blir kun å finne i butikken på Spelhaugen i Fyllingsdalen.