03. December 2017

En imponerende sesong av G13-1

Denne gjengen har angrepet denne sesongen med en innstilling om at gode prestasjoner gir gode resultater. I midten av april så startet en lang opptur. Sesongen er delt inn i vår og høst i G13 klassen. G13-1 fra Fyllingsdalen gikk gjennom vår sesongen ubeseiret. Mange gode prestasjoner og mye flott fotball ble spilt, noe som ga hele 75 mål på 7 kamper til sommeren. Da ble plassen i 1 divisjon holdt og det ga 7 nye kamper til høst sesongen. Høstsesongen ble akkurat som vår sesongen en like god opptur.  7 strake seire og mange imponerende kamper av guttene i lilla. I forhold til vårsesongen, så ble det noen færre mål, men 69 mål står det stor respekt av. Samtidig som de leverte godt i G-13 klassen, så leverte de gode prestasjoner i G-14 klassen. Her ble en god vårsesong kronet med et opprykk til 1 divisjon.

Kretsmesterskapsfinale i Vestlandshallen

Etter en solid sesong så var det klart for å spille kretsmesterskap. Der ventet Sædalen i første kamp. Det var aldri noen tvil om at laget fra Dalen ønsket å spille KM finale. 12 – 1 stod det på tavlen og guttene var klare for KM finale mot Sotra. Denne kampen ble en målrik og underholdende affære. Til slutt gikk Fyllingsdalen seirende ut av duellen med en 7-3 seier!

Lokale og internasjonale referanser

I tillegg til å spille fantastisk fin fotball og levere solide prestasjoner i serien, så har denne gjengen imponert både nasjonalt og utenlands. Lokalt gikk G13-1 helt til topps i årets Varegg Cup og Adidas Cup. Mens i utlandet så har dem gjort seg bemerket i Madrid Cup og ikke minst i Dana Cup i sommer. I den tradisjonsrike Dana Cup, gikk guttene videre til A-sluttspillet. Deretter gikk de hele veien til finalen. Der ble det 1- 0 seier mot tyske Düren Niederau og bøtten ble med hjem til Dalen.

Fotografi: Haakon Eliassen.
Av: Marius E. Pedersen