23. January 2019

AVLYST: DET BLIR DESSVERRE IKKE OVE HELGESEN TROPHY I 2019 – MEN VELKOMMEN TILBAKE I 2020.

Styret i FK Fyllingsdalen har besluttet å ikke avvikle Ove Helgesen Trophy i 2019. Styret og prosjektleder Haakon Eliassen er enig i at OHT-organisasjonen og strukturen må styrkes.


OMSTRUKTURERING OG STYRKING AV ORGANISASJONEN
Årsaken til et “hvileår” er at FK Fyllingsdalen jobber med å omstrukturere turneringsopplegget og styrke organiseringen. Dette handler blant annet om samarbeidsavtaler, sponsorsamarbeid, avtaleverk opp mot utenlandske klubber, organisering med mer.

Det var ingen enkel beslutning for styret å velge og kansellere årets planlagte Ove Helgesen Trophy. I tre år har turneringen vokst til å bli det som i dag fremstår som Norges beste eliteturnering for ungdom. Tilbakemeldingene fra deltagende lag er svært god – vi har hatt gleden av å presentere en rekke storklubber fra flere land. Tottenham Hotspur, Malaga, CSKA Moskva, Fulham FC, Legia Warzawa, Midtjylland med flere.


KLAR FOR CUP I 2020
I 2020 vil FK Fyllingsdalen avvikle Ove Helgesen Trophy 2020 på følgende dato:  Fra fredag 7. til lørdag 15. august.
Det blir fire matchdager for de ulike aldersgruppene og 5/6 kamper. Vi vil i god tid komme tilbake med mer informasjon samt detaljer.


TAKK FOR TRE FANTASTISKE ÅR!
Vi ønsker samtidig å takke alle samarbeidspartnere – og alle lag som har deltatt på turneringen siden vi første gang startet i 2016.

Det er ingen dramatikk bak avgjørelsen, snarere et ønske å videreutvikle en solid turnering, hvor vi kan løfte kvaliteten enda noen hakk.

Gå til vår hjemmeside www.ovehelgesentrophy.no for mer info.

Her kan du se video fra OHT2018 og høre kommentarer fra spillere/trenere…


TILBAKEMELDINGER FRA FJORÅRETS DELTAKERE

Vi gjennomførte en spørreundersøkelse etter OHT 2018. Tilbakemeldingene er svært positive. Vi scorer meget høyt på kvalitet, både når det gjelder deltakerlag, baner/dommere, faciliteter med mer.
Toppkarakter er 6, dårligst er 1. Gjennomsnittet i tilbakemeldingene ligger like under 5, som vi må si oss svært fornøyd med.

Har du spørsmål, send epost:  post@ovehelgesentrophy.com
eller ring Haakon Eliassen, tlf: 90028280