06. December 2018

2004-guttene fortsetter å imponere!

Et knepent – og urettferdig tap vil noen si – mot Brann sitt 03-lag. Det gjorde at FKF 04 endte opp som nummer to, bak Brann i årets 1 divisjon i 2003-klassen. Kanskje den mest imponerende prestasjonen ved siden av seieren i KM-finalen og gullet i Adidas Cup.

– FKF`s 2004 lag har gjennomført en god 2018 sesong. 04-laget har holdt et høyt aktivitetsnivå gjennom hele sesongen både i antall treninger og kamper, forteller hovedtrener Roy Wassberg.

Med seg på trenerbenken har han hatt Sondre Jensen og Johnny Jakobsen. I tillegg har Roger Helland, som nylig gikk fra Sædalen til FK Fyllingsdalen, også hatt en finger med i spillet. Felipe Valdes Carter som hadde ansvar for all fysisk trening frem til høstsesongen, har også vært en viktig suksessfaktor.

– Spennende årgang!

– Laget har hatt en grunnstamme på 16-17 gutter som har deltatt i både G14 og G15 1.divisjon lokalt. Kretsmester i G14 klassen og vinner av Adidas Cup, samt en flott 2. plass i sin pulje i G15 klassen, er bevis på at dette er en spennende årgang for FKF, mener Wassberg.

Laget har også vært grunnstammen i FKF04 sitt akademi-lag. Akademilaget har også bestått av spillere fra andre lokale klubber som sammen har trent jevnlig og deltatt i en del turneringer. Dette laget har vist gjennom året at de holder et høyt nasjonalt nivå.

Flere spillere på kretslaget

Spillere fra Akademigruppen til FKF har også vært toneangivende på Hordaland 1 sitt kretslag som gikk seirende ut av sin pulje i den nasjonale G14 serien.

Både FKF04 og FKF04 Akademi har representert FKF  og Hordalandsfotballen på en flott måte lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

– Ikke bare gjennom prestasjoner, men også gjennom god oppførsel og gode holdninger, sier Wassberg som fortsetter å lede guttene frem mot en ny spennende sesong.

– Vi som trenere føler oss privilegert som har fått muligheten til å jobbe med denne gjengen og at vi i 2019 kan fortsette utviklingen, avslutter Wassberg.